”Alla människor har rätt till en god kopp kaffe. Överallt.”

Ciao! Det är jag som är Cristina Fogarolli. När jag flyttade till Sverige från Italien insåg jag att svenskarna ännu inte hade upptäckt äkta italiensk kaffeglädje. Eftersom jag anser att alla människor har rätt till en god kopp kaffe, oavsett plats, grundade jag och min sambo Sebastian Ryberg företaget Fogarolli. Svenskarna älskar konceptet och Fogarolli är idag Sveriges största kaffekedja på hjul.

Cristina Fogarolli, signatur

Fogarolli på events

Fogarolli verkar på alla stora evenemang runt om i landet. Överallt där det finns mycket människor kan du finna Fogarolli. Sweden Rock och Bråvallafestivalen är exempel på evenemang där besökarna kan njuta av riktigt gott Fogarollikaffe.

Förutom festivaler kan du finna Fogarolli på mässor, marknader, cateringuppdrag, utomhusperronger, torg, stränder, företag, köpcentrum, resecentrum som flygplatser och tågstationer. Både privatpersoner och företag kan anlita Fogarolli till olika evenemang. Vi har serverat kaffe till några få personer såväl som till flera tusen.

Boka en Fogarollibil och en barista till ditt nästa event >>

Vad säger våra kunder?

Dear ”scuderia Fogarolli” just 2 words to say that it is now 4 years we are working with you in Sweden, Norway and starting this year also Finland. The quality of your coffee and chocolate, fun of the Piaggio, smile of your team is participating to Fiat success in the RV world! Thanks to all of you and see you next year.

Bertrand Noguès - Head of international sales converters, Fiat Group Automobiles

Ett stort TACK för en fantastisk dag! Ni är riktiga stjärnor! Vilken underbar service och sååååå himla goda drycker! Vi är så nöjda och glada att vi valde er! Tack igen och vi önskar er en riktigt härlig måndag! På återseende!

Jenny – Office Manager, CDON i Malmö

Stort tack för din fina insats på Mässan!
Du gjorde ett strålande jobb!

Lotta – Sales Manager Meetings & Events, Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Vi är supernöjda och vår kund IKEA var så tacksam och glad över att vi gjorde detta! Hans var fantastisk och han jobbade på i ett galet tempo hela dagen, helt otroligt! Du får tacka honom en gång till från oss för hans fantastiska jobb. Vi kommer helt säkert att använda er igen vid ett annat tillfälle. Det här var en supersuccé!

Pia, Acando
0 st
…minnesvärda kaffeupplevelser. Hittills.

Håll er uppdaterade!
Följ oss…

…på Facebook

…och på LinkedIn