Caffè Fogarolli är älskat för sin goda smak

Caffè Fogarolli karaktäriseras av en rund och fyllig smak. Balanserad syrlighet som från perfekt mogen frukt och toner av mörk choklad är förnimmelser som stannar kvar länge. Kaffet är en unik mix av handplockade och tvättade Arabicabönor från Syd- och Centralamerika. Bönorna rostas långsamt för att utveckla dess ursprungliga smaker och aromer. Minst fyra gånger om året uppdateras kaffeblandningen och rostningsprofilen för att hålla en hög och jämn kvalitet. Eftersom våra Coffee Partners utbildas i konsten att brygga med rätt extraheringsgrad och styrka så vet vi att du kommer att njuta av en riktigt god kopp kaffe.

Kaffe som gör gott

Kaffe är en produkt som odlas och förädlas i några av världens fattigaste länder där mänskliga rättigheter och miljötänk inte är lika självklart som hos oss. För att som liten aktör på andra sidan jordklotet kunna ställa höga krav samarbetar Fogarolli med organisationer som är specialiserade inom områdena.

Servera Caffè Fogarolli på ditt café

Vill du kunna leverera en Fogarolliupplevelse på ditt café? Kontakta oss så gör vi en behovsanalys och hjälper dig med utrustning och utbildning. Vi har både bönor och färdigmalet Fogarollikaffe. Kontakta oss för mer information >>

Riktigt gott kaffe på din arbetsplats

Kaffe på jobbet – ett måste, men sällan så gott som det kan vara Vi hjälper er med en behovsanalys och utrustning. Beställ kaffe genom Fogarolli så du och dina medarbetare kan njuta av gott kaffe i varje fikapaus. Vi kan också besöka er med Fogarollibilen vid speciella tillfällen. Kontakta oss för mer information >>

Njut av Caffè Fogarolli hemma

Självklart passar vårt kaffe i hemmet för finsmakaren också. Är du som privatperson intresserad av att köpa Caffè Fogarolli kan du göra det antagligen hos någon av våra Coffee Partners eller kan du beställa från vår webshop.

GÅ TILL WEBBSHOP >>