Hembakta Cantucci – perfekt tilltugg

Var du än finner oss, vilken tid på året det än är, så har vi alltid en sak med oss att knapra på när ni avnjuter vårt kaffe; våra goda cantucci. Har ni inte smakat dem tidigare så bör ni göra det nästa gång ni ser oss ute med vår kaffevagn.

Namnet cantucci

Brödbit, brödskalk, kaka, en sådan där. Ja, det är många namn vi får höra på dessa italienska skorpor när vi är ute och träffar er kunder. Flest tror ändå att de går under namnet biscotti. Eftersom vi har en italienska i företaget så har vi alla blivit undervisade i att ordet biscotti betyder, rakt översatt, kakor. Det är alltså inte namnet på en specifik kaka. Vill ni, nästa gång ni beställer av oss, använda er av det rätta namnet på dessa klassiska italienska skorpor så är det cantucci ni ska säga.

Hembakta

Våra cantucci består av vetemjöl, socker, ägg, mandel, hasselnötter, vaniljsocker och bakpulver. Inget annat. Inga konserveringsmedel, inga ingredienser som börjar med bokstaven E och inget annat konstigt som man inte finner på bakhyllan hemma i skafferiet. Vi bakar dem själva och gör det med kärlek.

Servera hembakta cantucci på ditt café

Vill du kunna erbjuda dina kunder hembakta cantucci på ditt café eller har du en butik och känner att du vill utöka ditt sortiment? Kontakta oss så berättar vi hur du ska gå tillväga >>