Fogarolli Scandinavia

Vill du anlita oss men hittar inte en Fogarolli Barista Partner i din region? Eller skulle du vilja veta mer om vårt franchisekoncept? Kontakta i så fall Fogarolli Scandinavia så hjälper vi er.

Ni kontaktar även oss om ni vill ha Fogarollis produkter i ert café eller i er butik samt om ni vill ha hjälp med bättre kaffe på er arbetsplats.

0416-58 88 80

info@fogarolli.com

Fogarolli Scandinavia AB
Industrigatan 14
271 39 Ystad

Cristina Fogarolli
Cristina FogarolliBarista & kvalitetsansvarig
0739-87 84 86
cristina@fogarolli.com

Cristina mår som bäst när hon får stå vid espressomaskinen ute bland våra gäster och servera kaffe till dem. Hon är företagets frontfigur när det gäller vår höga nivå på kvalité och kundservice. På kontoret sköter hon bland annat kontakten med våra leverantörer i Italien och ser till att få in spännande nyheter i sortimentet. Hon har tävlat flera år som barista både i Italien och i Sverige. Cristina kommer från den lilla staden Sopramonte vid Gardasjön i norra Italien. Hon är utbildad sociolog, sambo med Sebastian och mamma till deras barn Sofia och Elias.

Sebastian Ryberg
Sebastian RybergCEO & Franchise Coach
0707-31 35 14
sebastian@fogarolli.com

Sebastian har ett finger med i leken inom nästan allt som sker i företaget. Han är en sann entreprenör som alltid ser till att det finns nya spännande projekt att arbeta med så att företaget utvecklas. Det är Sebastian som sköter kontakten med alla våra kunder. Har ni frågor till oss men inte vet vem ni ska höra av er till så är detta rätt person att kontakta. Sebastian tävlar som barista och är idag en av Sveriges bästa inom området. Sebastian är utbildad civilingenjör i maskinteknik, sambo med Cristina, pappa till deras barn Sofia och Elias samt son till två av företagets många eldsjälar.

Fredrik Janson
Fredrik JansonOrdförande & Senior advisor
fredrik.janson@fogarolli.com

Som ordförande och Senior advisor står Fredrik för den övergripande strukturen och affärsmässigheten för Fogarolli. Fredrik är inblandad i frågor avseende koncept, avtal, franchising, organisation, kommunikation och ekonomi. För övrigt tar Fredrik hand om familjeföretaget Ågerups Säteri samt är engagerad i några andra start-up bolag.