Idén föddes på en konsert

Det hela började år 2006 när Cristina Fogarolli var på en konsert och inte kunde få sig en god kopp kaffe någonstans. Cristina som kommer från Italien, espressokaffets ursprungsland, förundrades över svårigheten att få sig en god kopp kaffe på olika evenemang runt om i Sverige.

Kaffe till alla

Cristina började spåna på en idé tillsammans med sin sambo Sebastian Ryberg – en idé om att servera minnesvärda kaffeupplevelser till människor där de minst anar det.

Med en ombyggd italiensk mopedbil åkte de landet runt och serverade kaffe till folket. Idag, sex år senare, driver Cristina och Sebastian den största kaffekedjan på hjul i Sverige med 16 mobila espressobarer utrustade med professionell kaffeutrustning.

Fogarolli växer genom franchising

Efter sju framgångsrika år i egen regi fortsätter Fogarolli växa genom franchising. Lokala entreprenörer med Fogarollibilar är receptet för att den perfekta koppen skall nå fram. Fogarolli ser till att konceptet, kunskapen och produkterna är på topp samtidigt som franchisetagaren, Fogarolli Barista Partner, kan ägna sin fulla uppmärksamhet åt kunderna.

Läs mer om vårt franchisekoncept >>