Bli vår nästa Fogarolli Barista Partner

Fogarolli serverar minnesvärda kaffeupplevelser på alla tänkbara och otänkbara platser. Vi gör oss tillgängliga genom våra mobila espressobarer som drivs av lokala entreprenörer som älskar kaffe och att möta människor.

Vem är du?

För att bli en framgångsrik Fogarolli Barista Partner måste du vara en driven person med passion för försäljning och service. Du tar dig an dina uppgifter med ett stort intresse och engagemang. Du är strukturerad och har förmågan att planera och genomföra projekt framgångsrikt. En viktig egenskap är att du är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter som leder till kommande uppdrag.

I Sverige söker vi just nu franchise partners på följande orter:

Stockholm
Karlstad
Skaraborg
Jönköping
Sundsvall

Tre steg till att bli en Fogarolli Barista Partner

1. Introduktion och intervju
Vi kallar in de utvalda kandidaterna till en intervju där vi också ger en övergripande presentation av konceptet och vad det innebär att bli franchisetagare hos Fogarolli.

2. Affärsplan och avtal
Vi kommer tillsammans att gå igenom våra redan uppnådda resultat, handboken, vår ekonomiska kalkyl och din plan. Nu kan vi presentera Fogarollis beprövade affärsmodell och funkar kemin, då kan vi teckna avtal.

3. Utbildning och accelerator
Du kommer att få en intensiv utbildning som pågår i två dagar och du får lov att ta med dig ytterligare sju personer. Utbildningen kompletteras med en minikurs i livsmedelshantering, hantering av Fogarollibilen med utrustning, marknadsföring samt våra IT-system. Kort sagt, allt du behöver veta för att få en framgångsrik start. Efter avslutad kurs blir du Diplomerad barista. Sedan är det ”praktik”, där du kommer att genomföra ett eller flera skarpa evenemang med en av våra befintliga Fogarolli Barista Partners.
För att du ska känna dig trygg i din roll som Fogarolli Barista Partner har vi en Coachad Accelerator som innebär att du erbjuds en coach som ger dig extra stöd under de första veckorna. Du ska få chansen att komma in i arbetet innan du ger dig ut för att själv bearbeta dina kunder.

Tycker du att det låter intressant?

Skicka in din intresseanmälan och berätta för oss om dig själv, varför just du skulle passa in i Fogarollifamiljen och hur du tänker uppnå framgång som Fogarolli Barista Partner eller slå en signal så berättar vi mer.

E-post: franchise@fogarolli.com
Kontaktperson: Sebastian Ryberg, telefon 0416-588880