Gott kaffe och italiensk varm choklad till din verksamhet

Är du på jakt efter ett gott kaffe till ditt café eller din butik? Letar du efter ett godare kaffe till din arbetsplats? Vi har ett kaffe som passar utmärkt i alla sammanhang.

Caffè Fogarolli är kaffet vi själva tagit fram. Vårt alldeles egna kaffe och det kaffe ni får avnjuta om ni springer på oss när vi är ute med våra mobila kaffevagnar. Läs mer om Caffè Fogarolli >>

Servera Fogarollis produkter på ditt café

Vill du kunna leverera en Fogarolli-upplevelse på ditt café? Vi har både bönor, färdigmalt Fogarollikaffe och vår goda italienska varm choklad. Kontakta oss så gör vi en behovsanalys och hjälper dig med utrustning och utbildning.

Riktigt gott kaffe på din arbetsplats

Kaffe på jobbet – ett måste, men sällan så gott som det kan vara. Beställ kaffe genom Fogarolli så du och dina medarbetare kan njuta av gott kaffe i varje fikapaus. Vi kan också besöka er med Fogarollibilen vid speciella tillfällen. Vi hjälper er med en behovsanalys och utrustning.

Njut av Caffè Fogarolli hemma

Självklart passar vårt kaffe i hemmet för finsmakaren också. Är du som privatperson intresserad av att köpa Caffè Fogarolli kan du göra det hos någon av våra Coffee Partners eller kan du beställa från vår webbshop.

GÅ TILL WEBBSHOP >>