Hyr en Fogarollibil och en barista till ditt event

Kaffe är en social dryck och en kaffebar är en social plats. Vår kaffebil och vårt kaffe har hjälpt både privatpersoner och företag att sprida budskap, skapa möten och bygga relationer under flera år.

Kaffecatering

Vi levererar kaffeupplevelser som alltid är lika uppskattade i alla sammanhang; mässor, konferenser, bröllop, julfester, personalfester eller bara lite extra trevligt fredagsmys på jobbet.

  • Vi tar med all utrustning som behövs.

  • Utomhus eller inomhus, regn eller solsken, snö eller parkettgolv. Allt är möjligt.

  • Vi jobbar enbart med kaffe av hög kvalité.

  • Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi har serverat kaffe till så få som sex personer men även till flera tusen.

  • I vår personalstyrka finner du enbart professionella och välutbildade baristor.

  • Utöver våra kaffebilar har vi olika serveringsdiskar för att kunna anpassa oss till situationen.

Profilering

Förutom att vi marknadsför ert företag på ett tilltalande sätt och med något som få människor kan motstå – gott kaffe, profilerar vi delar av Fogarollibilen och kaffemuggen med er logotype och ert budskap. Kontakta oss för mer info >>

Ett axplock av kunder som har anlitat oss

Lindex & Fogarolli

När Lindex lanserade Missonis klädkollektion var det pricken över i-et att bjuda alla modeintresserade kunder på italienskt kaffe. Fogarolli serverade samtidigt kaffe i två olika butiker i Stockholm, två i Göteborg och en i Malmö.

Skanska & Fogarolli

Det är klart att människor som tittar på en ny bostad ska få njuta av riktigt gott kaffe. Skanska anlitar Fogarolli vid lansering av bostäder runt om i hela Sverige.

Fiat & Fogarolli

Fiat kör Scuderia Fogarolli. Sedan 2011 har Fogarolli årligen samarbetat med Fiat på olika mässor i Sverige, Norge och Finland. Vi sprider äkta italiensk glädje till besökarna.

”Dear scuderia Fogarolli! Just 2 words to say that it is now 4 years we are working with you in Sweden, Norway and starting this year also Finland. The quality of your coffee and chocolate, fun of the Piaggio, smile of your team is participating to Fiat success in the RV world! Thanks to all of you and see you next year.”  Bertrand Noguès, Head of internationa sales converters, Fiat Group Automobiles

Clarion & Fogarolli

Clarion loves coffee och därför har de valt att ha en Fogarollibil och en duktig barista i montern på mässor och vid andra evenemang. Fogarolli har varit med både på Grand Hotel i Stockholm, Eriksbergshallen i Göteborg samt på Malmömässan.

”Stort tack för din fina insats på Mässan! Du gjorde ett strålande jobb!” Lotta – Sales Manager Meetings & Events Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Hilti & Fogarolli

Hilti har firat titeln Sveriges Bästa Arbetsplatser i flera år och det gör de genom att överraska alla medarbetare med en god och krämig cappuccino när de kommer till jobbet.