Köpvillkor

LEVERANS
Som standard levererar vi enbart inom Sverige. Om ni önskar leverans utanför Sverige ber vi er kontakta oss på order@fogarolli.nu så ska vi försöka hjälpa er.

LEVERANSSÄTT
Vi använder oss av Schenker. Paketet skickas till det utlämningsställe som ligger närmst din adress. När ni hämtar tar ni med legitimation och det löpnummer som ni fått. Hämtar ni för någon annan tar ni med bådas legitimationer. Beställda varor går även att hämta på vårt kontor på Industrigatan 14 i Ystad.

BETALSÄTT
Vi erbjuder endast betalning via PayPal. Ni behöver inte ha konto hos PayPal för att kunna nyttja deras betalfunktioner. Det går bra att handla i vår webbutik och slutföra köpet genom kortbetalning hos PayPal även om du inte har ett konto hos dem. PayPal accepterar de vanligaste betalkorten på marknaden såsom Visa, MasterCard och American Express.

FRAKTKOSTNAD
Vid köp över 600 kr skickas ordern fraktfritt. För övriga beställningar är fraktkostnaden 85 kr.

LEVERANSTID
Varor som lagerhålls på vårt egna lager skickas 1-3 dagar efter den registrerats. Ni bör ha leveransen hos er cirka en vecka efter ni lagt ordern. Följande artiklar lagerhålls inte på vårt lager:
– Artiklar från Coffee Queen. Skickas från Coffee Queens lager i Sverige. Uppskattade leveranstid från order är 1,5 vecka.
– Espressomaskiner. Skickas från leverantören i Italien. Uppskattade leveranstid från order är 2-4 veckor.

Skulle ni behöva ha leveransen hos er innan ett specifikt datum ber vi er kontakta oss innan ni registrerar ordern så ska vi göra vårt bästa för att lösa detta.

ÅNGERRÄTT
Ni har 14 dagars ångerrätt räknat från den dag ni erhåller varorna. För att ångerrätt ska gälla måste varan vara intakt och i obrukat skick. Produktens originalförpackning måste också vara intakt. Vid nyttjande av ångerrätten står ni som kund för returfrakt och alla kostnader kopplat till den såsom emballage. Ni ansvarar för att produkten är väl emballerad vid retur. För att åberopa ångerrätten kontakta oss på order@fogarolli.com för vidare instruktioner hur ni går tillväga.

FÖRETAGSINFORMATION
Denna hemsida drivs av:
Fogarolli Europe AB
Industrigatan 14
271 39 Ystad

Org.nr: 556843-8328

KONTAKTINFORMATION
Telefon: +46 (0)10 333 22 00
Mejl för ärende kopplade till denna webshop: order@fogarolli.com
Mejl för övriga ärende: info@fogarolli.com