Köpvillkor

LEVERANS
Som standard levererar vi enbart inom Sverige. Om du önskar leverans utanför Sverige ber vi dig kontakta oss på order@fogarolli.nu så ska vi försöka hjälpa er.

LEVERANSSÄTT
Vi använder oss av Postnord och DHL. Paketet skickas till det utlämningsställe som ligger närmst din adress. Vid hämtning tar du med legitimation och det löpnummer som du fått. Hämtar du för någon annan tar du med bådas legitimationer. Beställda varor går även att hämta på vårt kontor på Industrigatan 14 i Ystad.

BETALSÄTT
Vi erbjuder betalning via Swish eller PayPal. Du behöver inte ha konto hos PayPal för att kunna nyttja deras betalfunktioner. Det går bra att handla i vår webbutik och slutföra köpet genom kortbetalning hos PayPal även om du inte har ett konto hos dem. PayPal accepterar de vanligaste betalkorten på marknaden såsom Visa, MasterCard och American Express.

FRAKTKOSTNAD
Vid köp över 600 kr skickas ordern fraktfritt. För övriga beställningar är fraktkostnaden 85 kr.

LEVERANSTID
Varor som lagerhålls på vårt egna lager skickas 1-3 dagar efter den registrerats. Du bör ha leveransen hos dig cirka en vecka efter du lagt ordern. Följande artiklar lagerhålls inte på vårt lager:
– Artiklar från Coffee Queen. Skickas från Coffee Queens lager i Sverige. Uppskattade leveranstid från order är 1,5 vecka.
– Espressomaskiner. Skickas från leverantören i Italien. Uppskattade leveranstid från order är 2-4 veckor.

Skulle du behöva ha leveransen hos dig innan ett specifikt datum ber vi dig kontakta oss innan du registrerar ordern så ska vi göra vårt bästa för att lösa detta.

ÅNGERRÄTT
Du har 14 dagars ångerrätt räknat från den dag du erhåller varorna. För att ångerrätt ska gälla måste varan vara intakt och i obrukat skick. Produktens originalförpackning måste också vara intakt. Vid nyttjande av ångerrätten står du som kund för returfrakt och alla kostnader kopplat till den såsom emballage. Du ansvarar för att produkten är väl emballerad vid retur. För att åberopa ångerrätten kontakta oss på order@fogarolli.com för vidare instruktioner hur du går tillväga.

FÖRETAGSINFORMATION
Denna hemsida drivs av:
Fogarolli Europe AB
Industrigatan 14
271 39 Ystad

Org.nr: 556843-8328

KONTAKTINFORMATION
Telefon: +46 (0)10 333 22 00
Mejl för ärende kopplade till denna webshop: order@fogarolli.com
Mejl för övriga ärende: info@fogarolli.com